مصاحبه صداوسیمای کرمانشاه قبل از ورود به خاک ایران درسفراربعین حسینی

لینک دانلود مصاحبه حقیر

https://s6.uupload.ir/filelink/MYf5KsbkyjD1_2a782e835d/مصاحبه_من_98ht.mp4



تاريخ : پنجشنبه شانزدهم شهریور ۱۴۰۲ | 22:47 | نویسنده : ناصرطاهري |

روزه ماه رمضان

آثار وبرکات روزه داری  

آثار و برکات روزه داری در دنیا؛ قبر و قیامت، محمدجواد مهری

یکی از مهم ترین فواید گرفتن روزه؛ صفای دل می باشد زیرا سیری باعث می شود که بخار مغز زیاد شده و حالتی شبیه حالت مستی در انسان وجود بیاید. و همین امر سبب می شود که مغز نتواند به خوبی فکر کند و سرعت انتقالش کم می گردد و سیری باعث کوردلی می شود؛ اما گرسنگی ؛ باعث می شودکه انسان صفای قلب پیدا کرده و دل نازک شود. گرسنگی دل را برای تفکری پیوسته که به شناخت و معرفت منجر می گردد آماده می سازد و دل، صاحب نوری آشکار و نمایان می گردد.

رسول خدا صلی الله علیه و آله وسلم فرمودند: هر کس شکم خویش را گرسنه نگاهدارد اندیشه و فکر او، بزرگ تر می شود.

گرسنگی و روزه، باعث ایجاد صفت تواضع و فروتنی در انسان می گردد و سبب می شود که روح سرمستی و ناسپاسی که سرمنشأ سرکشی و طغیان است در انسان از بین برود. هنگامی که در نفس انسان ، حالت تواضع و فروتنی ایجاد شود، نفس، خود به خود خوار و زبون شده و در برابر پروردگارش آرام و خاشع می گردد.

 

لطفا برای مطالعه کامل به ادامه مطلب بروید


موضوعات مرتبط: برتری ماه رمضان وثواب روزه ، برترى ماه رمضان و ثواب روزه آن ، خلاصه اي از اهميت و فضيلت روزه ماه رمضان و روزه ها
برچسب‌ها: آثار وبرکات روزه داری

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه سی و یکم فروردین ۱۴۰۰ | 15:16 | نویسنده : ناصرطاهري |

امامزاده یحیی (علیه السلام)

از برازنده ترین فرزندان زید و نواده امام زین العابدین (علیه السلام) است. نام مادرش ریطه دخترابوهاشم عبدالله بن محمدحنفیه است که در سال ۱۰۷هجری متولد شد و علاوه بر کمالات معنوی از روحیه سلحشوری و شجاعت خاصی برخوردار بودند. عمال حکومت بنی امیه که در سرتاسر کشورهای اسلامی آن روز بر اریکه قدرت بودند و نمی توانستند وجود مرد انقلابی از سلاله پیامبراسلام (صلی الله علیه و آله و سلّم) را تحمل نمایند؛ لذا برای مقابله با حضرت یحیی (علیه السلام) و از میان برداشتن ایشان مصمّم گشتند و پیوسته در تعقیب ایشان بودند. بعد از شهادت پدر بزرگورشان حضرت زید (علیه السلام) به نینوا هجرت نمودند. جهت مبارزه و قیام علیه حکام اموی و از آنجا به مدائن، ری، سرخس و بیهق رفته و با یاران باوفایشان در منطقه ای از طوس با عمال اموی درگیر شدند و لشکر ایشان را منهدم و اموال آنان را به غنیمت گرفتند.

 

1165 امامزاده یحیی (ع) ـ میامی

لطفا برای مطالعه کامل به ادامه مطلب بروید


موضوعات مرتبط: امامزاده یحیی علیه السلام
برچسب‌ها: امامزاده یحیی ع

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه سی و یکم فروردین ۱۴۰۰ | 15:9 | نویسنده : ناصرطاهري |

داستان های کوتاه عارفانه
32 داستان زیبا

جدا کننده متن وبلاگ لاينر وبلاگ

­ بشر حافی گوید : از بازار بغداد می گذشتم . یکی را هزار تازیانه بزدند که آه نمی کرد . او را به زندان بردند . از پی وی برفتم ، پرسیدم این زخم بهر چه بود ؟ گفت : از بهر آنکه شیفتۀ عشقم ! گفتم چرا زاری نکردی تا تخفیف دهند ؟ گفت : معشوقم به نظاره بود ! به مشاهدۀ معشوق چنان مستغرق بودم که پروای آزار بدن نداشتم . گفتم آن دم که به دیدار بزرگترین معشوق رسیده بودی ، چون بودی ؟ همان دم نعره ای زد و جان نثار این سخن کرد !


موضوعات مرتبط: سخنان حکیمانه ، چند مطلب پندآموز ، چندروایت وگفتار زیبا
برچسب‌ها: داستان های کوتاه عارفانه

ادامه مطلب
تاريخ : یکشنبه پانزدهم فروردین ۱۴۰۰ | 13:30 | نویسنده : ناصرطاهري |

ثواب هدیه قران به حضرت زهر (س)

جدا کننده متن وبلاگ لاينر وبلاگ

می گویند «المومن کیّس» مومن زرنگ است. یک کارهای می کند که زمان تقریبا همان زمان است؛ اما برکات بسیار عظیم تر می شود. در روایت اصول کافی، جلد 4، باب فضل قرائت قرآن آمده است : انسان هر حرفی از قرآن را تلفظ کند، بعضی از کلمات در کتابت می آید، در تلفظ نمی آید، مثلا « الله الصمد» «الف و لام» در کتابت آمده است، در تلفظ نمی آید. هر حرفی که انسان از قرآن تلفظ کند و به لفظ او در بیاید؛ اما معنای آن را مطلقا نمی داند و فقط خواندن را بلد است، به هر حرفی یک ثواب می دهند، یک گناه پاک می کنند و یک درجه می دهند. اگر « قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ » بگوید، چهار کلمه است؛ اما یازده حرف است. «قُلْ» یک کلمه است و دو حرف است. «هُوَ» یک کلمه است و دو حرف است. «اللَّهُ» یک کلمه است و چهار حرف است و « أَحَدٌ» یک کلمه و  سه حرف است که جمعا یازده حرف است. انسان « قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ » را بخواند و اصلا معنای آن را نداند؛ یازده درجه به او دادند، یازده ثواب دادند و یازده گناه را از او پاک کردند. حال اگر معنای  آن را بداند، ثواب آن ده برابر می شود. اگر بگوید « قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ »، 110 درجه دادند و 110 ثواب دادند و 110 گناه را پاک کردند. برای فهم این درجه در بهشت یک مثل برای شما بزنم. جداً این مثل اغراق نیست. شما به وزن کره زمین طلا درست کنید و در کفه ترازو قرار بدهید و یک درجه از بهشت را در کف دیگر ترازو قرار بدهید. این درجه بهشت بر این طلای به وزن کره زمین برتری دارد. حالا اگر بخواهید زرنگی مومن را بفهمید، مثلا شب شنبه خواندن سوره واقعه خیلی خوب است. فرض کنید این سوره واقعه پنج دقیقه وقت می گیرد و فرض کنید معنای همه آیات را می دانید. یک سوره واقعه خواندید که همه معنای آن را بلد هستید. هر لفظی را که معنای آن را بلد هستید در ده ضرب کنید، چند تا می شود؟ خیلی است. انسان می تواند کاری کند که همان زمان چندین برابر بشود. این کار چیست؟ همان روایت دارد که اگر انسان سوره را در نماز خودش بخواند، نشسته باشد، ثواب پنجاه برابر می شود و در نماز ایستاده باشد، صد برابر می شود.اگر حال ندارید همان سوره واقعه را نشسته بخوانید- الله اکبر- نماز می بندید و یک حمد می خواندید و سوره واقعه را در نماز می گذارید و می خوانید، ثواب پنجاه برابر می شود. حال دارید و می توانید ایستاده بخوانید ثواب صد برابر می شود. پس می توانم کاری کنم که همان زمان صد برابر و یا لا اقل پنجاه برابر ثواب به من برسد. من افرادی را سراغ دارم که چندین بار کل قرآن را در نماز خودشان خواند. به این می گویند زرنگی. همان وقت است و همان زمان است و همان مدت است؛ منتهی بیرون ما است، اگر معنا را هم بلد بودید، ده برابر است، در نماز پنجاه برابر می شود. انگار سوره واقعه را پنجاه بار خواندید. یک سوره واقعه را برای شما پنجاه برابر ثبت می کنند. اگر بایستید انگار شما امشب صد بار سوره واقعه را خواندید. پس خیلی ثواب به انسان می رسد. مومن زرنگ است. مواظب است در کمترین زمان بالاترین بهره را ببرد.

جدا کننده متن وبلاگ لاينر وبلاگ



تاريخ : شنبه شانزدهم اسفند ۱۳۹۹ | 10:40 | نویسنده : ناصرطاهري |

***  شرح مختصری درباب زندگانی پربرکت حضرت زینب کبری (س)  ***

جدا کننده متن وبلاگ لاينر وبلاگ

 

نام: زینب (س)
نام پدر: حضرت امیرالمؤمنین علی بن ابیطالب (ع)
نام مادر: حضرت فاطمه زهرا (س)
ناریخ ولادت: پنجم جمادی الأولی سال پنجم (یا ششم) هجری قمری
محل تولد: مدینه منوره
همسر: عبدالله بن جعفر بن ابیطالب
تعداد فرزندان: ۴ پسر (علی، عون، محمد، جعفر) و یک دختر (ام کلثوم)
وفات: شب یکشنبه ۱۵ رجب سال ۶۲ هجری قمری
محل دفن: شام(البته روایات متواتره دراین زمینه)
بر اساس روایات متعدد، نام‌گذاری حضرت زینب (س)، توسط پیامبر اسلام (ص) صورت گرفت. و جبرئیل از سوی خداوند این نام را به پیامبر (ص) رساند.
زينب را مخفف‌ «زين اب‌» دانسته‌ اند، يعنى زينت پدر، در لغت به معنای درخت نیکو منظر وخوشبو

حضرت زینب (س) در دوران پرمصیبتش داغ جدبزرگوارش رسول اکرم(ص) مادرش حضرت فاطمه زهرا(س) فخرزنان عالم-پدرش امیرالمومنین(ع) شاه ولایت و امامت،برادربزرگش (امام حسن مجتبی ع ) باب الحوائج و کریم اهل بیت، برادر نازنینش(امام حسین ع ) ،سید وسالارشهیدان کربلا، برادر رشیدش (حضرت ابالفضل ع)سپه سالارو سقای کربلا،  دوفرزند برومندش(عود-محمد) را به چشم دیدو بعداز عاشورای خونین کربلا اسیرشد و دراسارت هم، پناهگاه یتیمان و اسیران بود. وخطبه ای جانانه وکوبنده دربرابر یزید ملعون ایراد فرمود و درنهایت درسن56 سالگی ویک سال ونیم بعد از واقعه کربلا رحلت نمودند  ((روحشان شاد وقرین رحمت باد))

امام سجاد(ع) درحق ایشان فرمودند:  «اى عمّه! شما الحمدللّه بانوى دانشمندى هستید که تعلیم ندیده، و بانوى فهمیده اى هستى که بشرى تو را تفهیم ننموده است.»)، شجاعت، شهامت، زهد، ورع، علم، عفاف، عدالت گستری، ظلم ستیزی، صبر و بردباری و ... از نکات بارز اخلاقی و شخصیتی در وجود باکرامت حضرت زینب کبری (س) است.
در بیان مقام علمی حضرت زینب (س) همین بس که ایشان در زمان اقامت پدر بزرگوارشان امام علی (ع) در کوفه، برای زنان، مجلس تفسیر قرآن برپا می‌کردند و در زمان بیماری امام سجاد (ع)، مردم برای پاسخ سوالات شرعی خود، مرجعی جز حضرت زینب (س) نداشتند.
حضرت زینب (س) که بانویى بزرگوار از دودمان پاک اهل بیت عصمت و طهارت (ع) می‌باشند، دارای کرامات بسیار زیادی هستند.

حضرت زینب کبری (س) شب‌ها به عبادت می‌پرداخت و در دوران زندگی، هیچ‌گاه تهجّد را ترک نکرد. آنچنان به عبادت اشتغال ورزید که ملقّب به «عابده آل علی» شد.ارتباط حضرت زینب(س) با خداوند آنگونه بود که امام حسین(ع) در روز عاشورا هنگام وداع به خواهرش فرمودند: خواهرم مرا درنمازهای شب، فراموش نکن.

صفات بارز وشاخص این بانوی ممتاز جهان اسلام:

1-حجاب وعفت وپاکدامنی

2-علم وسنخوری

3-عبادت (بالاخص عبادت های شبانه)

4- صبر واستقامت وبصیرت ( الحق که نام صبورترین بانوی عالم زیبننده ایشان است)

5- پیام رسان قیام حسینی

6- شجاعت و رشادت و خداترسی

7- فصاحت وبلاغت و شهامت علی گونه

8- عالمه غیر معلمه

9- ولایت پذیری واطاعت محض از ولی زمان خود

عایشه بنت‌الشاطی نویسنده‌ اهل سنت با آن آثار فراوان که در تفسیر حدیث دارد یک کتاب مستقل با عنوان «زینب قهرمان کربلا» می نویسد و می گوید کسی جز مادرش فاطمه زهرا(س) در صفات به پای او نمی رسد.

عفت و پاكدامنى، برازنده‏ ترین زینت زنان، و گران قیمت‏ ترین گوهر براى آنان است. زینب علیهاالسلام درس عفت را به خوبى در مكتب پدر آموخت، آن جا كه فرمود:«ما المجاهد الشهید فى سبیل الله باعظم اجراً ممن قدر فعف یكاد العفیف ان یكون ملكا من الملائكه:  مجاهد شهید در راه خدا، اجرش بیشتر از كسى نیست كه قدرت دارد اما عفت مى‏ورزد،- یعنی قدرت انجام گناه را دارد ولی از آن دوری می کند- نزدیك است كه انسان عفیف فرشته‏اى از فرشتگان باشد.       یحیى مازنى روایت كرده است :

مدتها در مدینه در خدمت حضرت على (ع) به سر بردم و خانه ام نزدیك خانه زینب (س) دختر امیرالمؤ منین (ع) بود. به خدا سوگند هیچ گاه چشمم به او نیفتاده صدایى از او به گوشم نرسید.

زینب مجلله دراین صفت نیز گوى سبقت را از دیگران ربوده است. او براى حفظ جان دیگران، خطر را به جان مى‏خرد و در تمام صحنه‏ها، دیگران را بر خود مقدم مى‏دارد.

او در ماجراى كربلا حتى از سهمیه آب خویش استفاده نمى‏كرد و آن را نیز به كودكان مى‏داد. در بین راه كوفه و شام، با این كه خود گرسنه و تشنه بود، ایثار را به بند كشیده و آن را شرمنده ساخت. امام زین العابدین علیه السلام مى‏فرماید: عمه ‏ام زینب[در مدت اسارت]، غذایى را كه به عنوان سهمیه و جیره مى‏دادند، بین بچه‏ ها تقسیم مى‏كرد، چون در هر شبانه روز به هر یك از ما یك قرص نان مى‏دادند. او سختى‏ها و تازیانه‏ ها را به جان خود مى‏خرید و نمى‏گذاشت‏ بر بازوى كودكان اصابت كند.                                          (تقدیم به عاشقان اهل بیت  بویژه محبین حضرت زینب(س)


موضوعات مرتبط: حضرت زینب(س)
برچسب‌ها: حضرت زینب

تاريخ : سه شنبه بیست و پنجم آذر ۱۳۹۹ | 18:36 | نویسنده : ناصرطاهري |

داستان زعفرجنی(پادشاه وسلطان تمامی جن ها)

 

اینجا داستان زندگی زعفر, آزاده ای از طایفه جن رو می خونید, که عشق به خدا و اهل بیت زندگیش رو عوض کرد و به جای پادشاهی و سلطه به طایفه های جن, محبی اهل بیت رو اختیار کرد, چه بی قرار در عشق به خدا و اهل بیت بود و چه مصیبت بزرگی بهش وارد شد وقتی سر آقا و مولای خودش رو بالای نیزه ها دید , زعفر چه با وفا بود و چه نیکو جایگاهی پیدا کرد. زهد , راستویی و عشق رو سرلوحه کار خودش قرار داد و تو ایمان و صبر و پایداری از خیلی از انسانها جلوتر رفت , پس بار الها , رحمتت را بر او بیفزای , نسلش را با دین و عشق خود آمیخته و پایدار فرما و محبی اهل بیت را نصیب فرزندانش گردان و او را در جوار رحمت و عنایت خود آرام و با دوستاران و صالحان درگاهت محشور فرما.. آمین یا رب العالمین

 

لطفا به ادامه مطلب جهت ادامه مطالعه بروید


موضوعات مرتبط: داستان زعفرجنی و امام حسین

ادامه مطلب
تاريخ : یکشنبه سی ام شهریور ۱۳۹۹ | 20:33 | نویسنده : ناصرطاهري |

ثواب فراگیری قران

[تصویر: klgjyg.gif]

پیامبر اسلام (ص):

1- اِنَّ البَيتَ اِذا كَثُرَ فيهِ تِلاوَةُ القُرآنِ كَثُرَ خَيرُهُ وَ اتَّسَعَ اَهلُهُ وَ اَضاءَ لاَهلِ السَّماءِ كَما تُضى ءُ نُجومُ السَّماءِ لاَهلِ الدُّنيا؛

خانه اى كه در آن قرآن فراوان خوانده شود، خير آن بسيار گردد و به اهل آن وسعت داده شود و براى آسمانيان بدرخشد چنان كه ستارگان آسمان براى زمينيان مى درخشند.

كافى(ط-الاسلامیه) ج2، ص610

 

پیامبر اسلام (ص):

2- خیارکم من تعلم قرآن و عـلمه

بهترین شما کسیست که قرآن را بیاموزد و آموزش دهد.

نهج الفصاحه ص473 ،ح1524 - وسایل الشیعه ج6 ، ص167 ، ح7641



ادامه مطلب
تاريخ : یکشنبه یازدهم خرداد ۱۳۹۹ | 8:6 | نویسنده : ناصرطاهري |

رفتار با پدر و مادر

جدا کننده متن وبلاگ لاينر وبلاگ


قرآن در آيات مختلف انسان را به مهرباني با پدر و مادر سفارش كرده است. آياتي كه چگونگي رفتار با پدر و مادر در آنها توضيح داده شده, اينجا آورده شده اند

۱- سوره: ۴۶ (احقاف ), آیه: ۱۵

و انسان را [نسبت] به پدر و مادرش به احسان سفارش كرديم مادرش با تحمل رنج به او باردار شد و با تحمل رنج او را به دنيا آورد و باربرداشتن و از شيرگرفتن او سى ماه است تا آنگاه كه به رشد كامل خود برسد و به چهل سال برسد مى‏گويد پروردگارا بر دلم بيفكن تا نعمتى را كه به من و به پدر و مادرم ارزانى داشته‏اى سپاس گويم و كار شايسته‏اى انجام دهم كه آن را خوش دارى و فرزندانم را برايم شايسته گردان در حقيقت من به درگاه تو توبه آوردم و من از فرمان‏پذيرانم

۲- سوره: ۳۱ (لقمان) , آیه: ۱۴

و انسان را در باره پدر و مادرش سفارش كرديم مادرش به او باردار شد سستى بر روى سستى و از شير باز گرفتنش در دو سال است [آرى به او سفارش كرديم] كه شكرگزار من و پدر و مادرت باش كه بازگشت [همه] به سوى من است

۳- سوره: ۲۹ (عنکبوت), آیه: ۸

و به انسان سفارش كرديم كه به پدر و مادر خود نيكى كند و[لى] اگر آنها با تو دركوشند تا چيزى را كه بدان علم ندارى با من شريك گردانى از ايشان اطاعت مكن سرانجامتان به سوى من است و شما را از [حقيقت] آنچه انجام مى‏داديد باخبر خواهم كرد

۴- سوره: ۴ (نساء), آیه: ۳۶

و خدا را بپرستيد و چيزى را با او شريك مگردانيد و به پدر و مادر احسان كنيد و در باره خويشاوندان و يتيمان و مستمندان و همسايه خويش و همسايه بيگانه و همنشين و در راه‏مانده و بردگان خود [نيكى كنيد] كه خدا كسى را كه متكبر و فخرفروش است دوست نمى‏دارد

۵- سوره: ۱۷ (اسری) , آیه: ۲۳

و پروردگار تو مقرر كرد كه جز او را مپرستيد و به پدر و مادر [خود] احسان كنيد اگر يكى از آن دو يا هر دو در كنار تو به سالخوردگى رسيدند به آنها [حتى] اوف مگو و به آنان پرخاش مكن و با آنها سخنى شايسته بگوى

۶- سوره: ۲ (بقره) , آیه: ۸۳

و چون از فرزندان اسرائيل پيمان محكم گرفتيم كه جز خدا را نپرستيد و به پدر و مادر و خويشان و يتيمان و مستمندان احسان كنيد و با مردم [به زبان] خوش سخن بگوييد و نماز را به پا داريد و زكات را بدهيد آنگاه جز اندكى از شما [همگى] به حالت اعراض روى برتافتيد

۷- سوره: ۶ (انعام), آیه: ۱۵۱

بگو بياييد تا آنچه را پروردگارتان بر شما حرام كرده براى شما بخوانم چيزى را با او شريك قرار مدهيد و به پدر و مادر احسان كنيد و فرزندان خود را از بيم تنگدستى مكشيد ما شما و آنان را روزى مى‏رسانيم و به كارهاى زشت چه علنى آن و چه پوشيده[اش] نزديك مشويد و ن فسى را كه خدا حرام گردانيده جز بحق مكشيد اينهاست كه [خدا] شما را به [انجام دادن] آن سفارش كرده است باشد كه بينديشد

جدا کننده متن وبلاگ لاينر وبلاگ

مادر یعنی آرامش

پدر یعنی آسایش

خدا هرگز این دوتارو از ما نگیره


موضوعات مرتبط: احترام به والدین درقران

تاريخ : دوشنبه دوازدهم اسفند ۱۳۹۸ | 9:15 | نویسنده : ناصرطاهري |

جدا کننده متن وبلاگ لاينر وبلاگ

برای اولین بار ترجمه گویای کل قران تقدیم شما دوستان وهمرهان قرانی

کپی شده ازسایت معتیر شهید آوینی 

 


 

بازگشت به صفحه اصلی قرآن ...
ترجمه گویای قرآن
( محمد مهدی فولادوند )
ردیف

نام سوره

جزءاجرا

حجم
(KB)

1

فاتحه (حمد)

1161
2

بقره

1 تا 328,172
3آل عِمران4 و 315,721
4النِساء4 و 5 و 616,861
5المَائِده7 و 612,565
6الأنعام7 و 813,703
7الأعراف9 و 814,353
8الأنفال95,327
9التّوبه11 و 1010,589
10یونس117,085
11هود12 و 116,971
12یوسف12 و 136,413
13الرّعد133,393
14إبراهیم133,471
15الحجر143,177
16النّحل148,687
17الإسراء157,073
18الکهف16 و 157,287
19مریم164,187
20طه166,045
21الأنبیاء175,397
22الحجّ175,547
23المؤمنون184,501
24النّور185,603
25الفرقان19 و 184,177
26الشّعراء195,811
27النّمل20 و 195,071
28القصص205,587
29العنکبوت21 و 203,929
30الرّوم213,421
صفحه :   1  ،  2  ،  3  ،  4

برای دانلود کردن ترجمه های قرآن، روی آیکون  کلیک راست نموده
و  گزینه ...Save Target As را انتخاب نمایید.

 

 


موضوعات مرتبط: ترجمه صوتی قران
برچسب‌ها: ترجمه گویای کل قران

تاريخ : جمعه نهم اسفند ۱۳۹۸ | 11:32 | نویسنده : ناصرطاهري |
.: Weblog Themes By Bia2skin :.